Nieuwe video: Tom Odell – I Know

Waarom kijken? Een bos kan ontzettend therapeutisch werken. De rust. De natuurgeluiden. De natte bladeren. Je kunt er uren doorheen lopen en niemand tegenkomen. Het is daarom misschien wel de ideale plek om liefdesverdriet te verwerken. Om even tot jezelf te komen. Dat is dan ook wat Tom Odell hier doet. Hij loopt in zijn eentje door een mistig, ietwat onheilspellend bos en schreeuwt het uit over zijn verbroken relatie. I know it’s all over, krijst hij. Goed zo jongen, gooi het er maar uit, des te sneller is je hart weer geheeld.
En de muziek? Nummers als Another Love en Can’t Pretend stonden bij mij op repeat. Ik was daarom ook erg benieuwd naar het volledige (debuut)album van Tom Odell. Tijdens de eerste luisterbeurt kwam ik erachter dat elk nummer dezelfde darkfolk-achtige stijl bevat. Mooi weliswaar, maar als geheel wat eentonig. Te veel dezelfde thema’s en dezelfde trucjes. I know is op zichzelf staand weer een erg mooi liedje, maar wordt op het album opgeslokt door een te vergelijkbaar aanbod.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>