Nieuwe video: Indila – Dernière Danse

Waarom kijken? De Franse Indila heeft een verschrikkelijke baaldag. Eerst wordt ze op straat gegooid (letterlijk), dan wordt ze bijna omver gelopen door een voorbijganger en vervolgens is ze genoodzaakt in haar uppie door de straten van Parijs te zwerven. Terwijl ze mijmert over een verloren liefde, trekt er ook nog eens een storm van orkaankracht over de stad. Indila besluit deze tsunami echter de trotseren in plaats van ervoor weg te rennen (zoals vele andere mensen wel doen). En wat blijkt? Ze is sterker dan ze zelf eigenlijk beseft. Sprookjesachtige videoclip met schitterende beelden van Parijs.

En de muziek? De tekst is allesbehalve opbeurend. Zo zingt Indila ‘Une dernière danse, pour oublier ma peine immense’ (een laatste dans, om de pijn te vergeten). Het is in feite een hartverscheurend relaas, maar klinkt wonderschoon door die poëtische Franse klanken. Erg fijn solodebuut van deze nog jonge Indila!

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Indila – Dernière Danse

 1. Emile

  Ben blij dat 38 jaar tegenwoordig als “jong” wordt bestempeld

    /   Reply  / 
 2. Annemiek

  Ach wat is jong en wat noem je oud?! Leeftijden zeggen niet alles, Ik kan mensen van ongeveer 20+ 30+ die zich ouder gedragen dan dat ze zijn, en ik kan mensen van 50+ 60+ 70+ 80+ die zich jong gedragen door met de tijd mee te gaan..Die wat ouder aan de buiten kant zijn maar van binnen,zich nog aardig jong en fit voelen . De kracht en de energie zit in de mens zelf en in de omgeving en met de mensen waarin je dat deelt en niet altijd in de leeftijd. Sta open voor nieuwe uitdagingen, en nieuwe mensen, dat houd je jong!Ongeacht welke leeftijden. Gr Annemiek

    /   Reply  / 
 3. Annemiek

  Ik (52) ben net met een nieuwe uitdaging begonnen, genaamd Body-Combat.. Heerlijk Het kost je energie maar je krijgt het ook terug!!Verder natuurlijk ,Sh,bam en een keer zumba en af en toe pilates ,bodyshape. Annemiek

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>