Nieuwe video: Hoodie Allen / Ed Sheeran – All About It

De Amerikaanse hiphop-artiest Hoodie Allen heeft voor zijn album ‘People Keep Talking’ samengewerkt met niemand minder dan Ed Sheeran. Samen namen zij het nummer ‘All About It’ op en die single heeft nu een humoristische videoclip gekregen.

Waarom kijken? De clip bestaat uit een aantal losse scènes, waarin de heren vooral lol trappen. Zo is Hoodie Allen te zien als astronaut van een speelgoed-raket, terwijl Ed Sheeran stukken fruit kapot slaat met een honkbalknuppel. Even later zijn beide mannen verkleed als superhelden, die er bepaald niet uitzien alsof ze de rest van de wereld van het kwaad gaan redden. Maar dansen in zo’n pak ziet er bij voorbaat al ludiek uit. En over ludiek gesproken: Hoodie werkt ook nog even een broodje kebab naar binnen, rennend op een loopband. Meligheid ten top.

En de muziek? Ed Sheeran heeft het momentum te pakken, want alles wat hij aanraakt lijkt in goud te veranderen. Maar die jongen is dan ook zo ontzettend muzikaal! Op All About It schudt hij een rap uit zijn mouw en dat lijkt hem geen enkele moeite te kosten. Sterker nog, het klinkt gewoon fantastisch. Het zal Hoodie Allen beslist helpen bij het vergroten van zijn luisterpubliek, want alles aan dit nummer – van de productie tot het makkelijk mee te neuriën refrein – schreeuwt HIT.

Lees ook: Ed Sheeran – Thinking Out Loud

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>