Nieuwe muziek: Ed Sheeran – Make It Rain

makeitrain

Speciaal voor een aflevering van de serie ‘Sons of Anarchy’ maakte Ed Sheeran het nummer ‘Make It Rain’. Hij trad er al een aantal keren mee op, maar nu is voor het eerst de studioversie te beluisteren.

Make It Rain sluit naadloos aan op album X, waarmee Ed Sheeran al sinds de release onafgebroken aan de top van de internationale hitlijsten staat. Akoestisch, bluesy, intiem, ongepolijst. Ed heeft niet veel nodig om indruk te maken. En het publiek adoreert de Britse singersongwriter om die reden. Momenteel staat zijn single Thinking Out Loud bovenaan de Nederlandse charts.

Lees ook: Ed Sheeran – Thinking Out Loud

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>