Nieuwe video: Ed Sheeran – Bloodstream

bloodstream

Ter promotie van de Youtube Awards heeft Ed Sheeran zijn nieuwe videoclip voor ‘Bloodstream’ gelanceerd. Deze track is terug te vinden op de uiterst succesvolle plaat ‘X’ en de clip is geregisseerd door Emil Nava, die al vaker met de Brit samenwerkte. 

De wilde jaren van een artiest op leeftijd – gespeeld door Kill the Messenger-acteur Ray Liotta – eisen eindelijk hun tol. De levensstijl van seks, drugs en rock-’n-roll krijgt hij niet meer gebolwerkt. Want ook al beschikt hij over een landhuis vol prachtige, begerige meiden en zoveel whiskey als hij maar drinken wil, het kan hem allemaal niet meer behagen. Sterker nog, het frustreert hem mateloos en drijft hem tot wanhoop. Een prachtig vormgegeven voorbeeld van hoe ongelukkig rijkdom en sterrenstatus kan maken. En hoe de tijd je altijd inhaalt.

En de muziek? Deze versie is geproduceerd door Rudimental, maar het ritme klinkt net als op het origineel als een kloppend hart. Tell me when it kicks in, zingt Ed met zijn vederlichte stem. Tegen het einde neemt de bombast van het nummer toe; alsof de luisteraar langzaam in een roes belandt. Hiervoor hoef je echter niets te roken of in je aderen te spuiten, het is gewoon een kwestie van opgaan in de muziek.

Lees ook: Ed Sheeran – Thinking Out Loud

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>