Nieuwe video: Troye Sivan – Wild

troyesivan

De Australische Troye Sivan is flink aan de weg aan het timmeren. Sinds deze week is zijn nieuwe EP – Wild – uit en de videoclip van het titelnummer is nu te bekijken. Onder meer Taylor Swift heeft via twitter al laten weten groot fan te zijn van de singersongwriter.

Wild is het eerste deel van de Blue Neighbourhood-trilogie en vertelt over twee jongens die samen opgroeien. Hun band wordt steeds inniger en het blijft niet bij verstoppertje spelen en tenten bouwen, want de jongens worden verliefd op elkaar. Iets dat voor de omgeving een stuk lastiger te aanvaarden blijkt dan voor het duo zelf. Wild is deels autobiografisch, want Troye is al sinds zijn vijftiende uit de kast. Zo openhartig als hij in zijn zelfgemaakte youtube-video’s is, is hij dus ook in zijn clips. Benieuwd wat de twee andere delen zullen brengen!

En de muziek? Ik heb op de één of andere manier een ongelofelijke aversie tegen kinderstemmen in volwassen nummers en daarom is Wild niets voor mij. Het alsmaar galmende wi-i-i-iiild in het refrein trek ik gewoon niet. Wel vind ik Troye Sivan een groot talent en de andere nummers van de EP vind ik een stuk beter te behappen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Troye Sivan – Wild

  1. MASH

    Niet zo sterk als ‘Happy Little Pill’

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>