Nieuwe video: Jamie Lawson – Wasn’t Expecting That

jamie

Jamie Lawson is de eerste artiest die heeft getekend bij het platenlabel van Ed Sheeran, Gingerbread Man Records. Daar zal hij zijn derde langspeler uitbrengen, waarvan Wasn’t Expecting That de leadsingle is. 

De videoclip is prachtig en vertelt een liefdesverhaal achterstevoren. Aan het begin zien we een ouder echtpaar dat slecht nieuws te horen krijgt. Daarna flitsen alle belangrijkste gebeurtenissen in hun leven voorbij in achronologische volgorde; het moment dat hun jongste dochter het huis uitgaat, hun twee meiden als tieners, de zwangerschappen, hun huwelijksdag, de eerste vrijpartij en uiteindelijk de kus waar het allemaal mee begon. Nergens wordt het overdreven sentimenteel, wat het behoorlijk realistisch maakt. Vervolgens krijgen we nog één laatste shot van de doodzieke vrouw die haar laatste adem uitblaast. Zoals de dingen nu eenmaal gaan. Ze hebben een prachtig leven gehad, zeggen we dan. Hartverscheurend en confronterend.

En de muziek? De gelijkenissen met Ed Sheeran zijn alom aanwezig. De instrumenten die zijn gebruikt, de manier van zingen en de kabbelende eenvoud, we kennen het allemaal van diens bejubelde plaat X. Wasn’t Expecting That is een mooi, klein liedje en Jamie heeft een prachtige stem. Dat smaakt dus beslist naar meer. Hopen alleen dat Jamie Lawson zich wel een beetje losweekt van zijn grote voorbeeld.

Lees ook: Ed Sheeran – Bloodstream 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>