Nieuwe muziek: Maria Mena – I Don’t Wanna See You With Her

mariamena

De Noorse Maria Mena komt nog dit jaar met een nieuwe plaat. En afgaande op de titel (Growing Pains) wordt dat een echte tranentrekker. I Don’t Wanna See You With Her is alvast het eerste voorproefje.

Je hebt nooit door dat je Maria Mena hebt gemist, tót je weer een nummer van haar hoort. Ze heeft toch wel een heel uniek geluid en een fantastische stem. In de coupletten van I Don’t Wanna See You With Her fluistert ze haast, op de voor haar zo kenmerkende manier, maar in het refrein schiet ze omhoog en horen we die heldere klank van haar stem.

Maria zingt over een ex-geliefde die inmiddels een nieuwe vriendin heeft. Zij is duidelijk nog niet over hem heen, want het idee van hem met iemand anders kan ze niet aan. Een thema dat in de muziek voor oneindig veel inspiratie zorgt en vaak ook intrigeert. Zo ook hier. Echt radiovriendelijk is het overigens allemaal niet. Ja, voor de muziekbak van Sky Radio misschien, maar het is geen nieuwe Just Hold Me. Wel is I Don’t Wanna See You With Her een fijn voorproefje van Growing Pains, dat vast weer erg mooi wordt.

Lees ook: Maria Mena – I Always Liked That

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>