Nieuwe video: Maria Mena – I Don’t Wanna See You with Her

De Noorse Maria Mena komt nog dit jaar met een nieuwe plaat. En afgaande op de titel (Growing Pains) wordt dat een echte tranentrekker. I Don’t Wanna See You With Her is alvast het eerste voorproefje. Inmiddels is de videoclip te bekijken.

Hoe Maria Mena precies met relaties omgaat weet ik niet, maar de zangeres heeft alwéér liefdesverdriet. In deze video probeert ze haar ex-vriend te ontwijken, omdat ze hem niet met diens nieuwe vriendin wil zien (zoals de titel al prijsgaf). Dat lukt vrij aardig. Als kijker word je steeds nieuwsgieriger naar die ex en al helemaal naar zijn nieuwe liefje. Maria wandelt ondertussen eenzaam door donkere straten en kijkt weemoedig uit het raam van een metro. Maar op een enkele glimp na komen we er niet achter wie nou toch haar hart gebroken heeft.

En de muziek? Een mooi liedje voor mensen met een gebroken hart. Je hebt nooit door dat je Maria Mena hebt gemist, tót je weer een nummer van haar hoort. Ze heeft toch wel een heel uniek geluid en een fantastische stem. In de coupletten van I Don’t Wanna See You With Her fluistert ze haast, op de voor haar zo kenmerkende manier, maar in het refrein schiet ze omhoog en horen we die heldere klank van haar stem.

Lees ook: Maria Mena – I Always Liked That

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>