Nieuwe video: Julian Perretta – Miracle

miracle

De Engelse singersongwriter Julian Perretta werkte in 2014 nog samen met Dimitri Vegas & Like Mike en is inmiddels bezig met zijn tweede studioplaat. De eerste single daarvan is een samenwerking met Lost Frequencies en heet Miracle.

De clip toont een modern sprookje over een onmogelijke romance. Een man en een vrouw corresponderen met elkaar door middel van brieven aan de rand van een meer. Ze kunnen elkaar niet ontmoeten, want zodra de avond valt verandert hij in een wolf en bij het krieken van de dag verandert zij in een vis. De omgeving – een prachtig, bergachtig gebied waarin we zelfs het Noordlicht kunnen bewonderen – speelt de derde hoofdrol van deze magische video.

En de muziek? Alle nummers die ik tot nu toe van Lost Frequencies heb gehoord zijn enorm hitgevoelig en ook deze Miracle klinkt weer als een schot in de roos. De heldere stem van Julian Perretta wordt mooi omlijst (maar niet overtroeft) door een electro-beat. Fijne combinatie, die smaakt naar meer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>