Nieuwe video: Colbie Caillat – Christmas In The Sand

Natuurlijk verschijnen er rond deze tijd ontiegelijk veel video’s in Kerst-sferen. Colbie Caillat dacht voor de gelegenheid eens alle kitsch die ze kon bedenken uit de kast te trekken voor Christmas in the sand. Echt, zelfs Mariah Carey zou terugdeinzen voor een dergelijke clip. De twist van Colbie is dat de Kerstman ook wel eens wil genieten van zon, zee en strand. En dus zien we hem ín zijn wollen pak surfen op de zee. Tja, het is weer eens wat anders.

Toch is de videoclip niet zo grappig als hij klinkt. En dat is eigenlijk vooral te wijten aan de oerdegelijke muziek, waar Colbie maar niet vanaf schijnt te stappen. Leuk voor op Skyradio – die hebben toch een eigen kerstzender rond deze tijd? – maar verder hoop ik deze plaat nooit meer te horen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>