Nieuwe muziek: Conchita Wurst – Heroes

Conchita Wurst mocht dan de winnaar zijn van het Eurovisie Songfestival, onze Common Linnets scoorden de grootste hit. Rise Like A Phoenix werd gelift door de performance, terwijl Calm After The Storm ook een halfjaar na dato nog op de radio wordt gedraaid (en niet alleen in Nederland). Maar Conchita is niet stil blijven zitten en heeft vandaag haar nieuwe single gelanceerd: Heroes.

Het betreft opnieuw een powerballad en ook het thema is vergelijkbaar met Rise Like A Phoenix. Niet verwonderlijk, want naast haar muzikale carrière is Conchita vooral bezig met het vechten voor mensenrechten. Daar passen dit soort anthem-achtige nummers goed bij. Ik ben niet overtuigd dat ze met Heroes ook zou hebben gewonnen van The Common Linnets, maar het nummer is wederom goed geproduceerd en gezongen. Niks mis mee dus, maar je moet er wel van houden.

Lees ook: Conchita Wurst – Rise Like A Phoenix

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>