Nieuwe video: Sabrina Starke – Do For Love


Sabrina Starke is niet alleen één van de beste Nederlandse zangeressen die je dit jaar zult horen, mevrouw kan ook nog eens schilderen. In deze lichtvoetige videoclip volgt de camera haar terwijl ze werkt aan een nieuw schilderij over de liefde.

Het is op geen enkele manier een videoclip die de wereld zal veranderen, maar Do For Love is wel heel erg plezierig om naar te kijken. Sabrina's avonturen (het schilderen wordt afgewisseld met een wandeling door de stad) zijn liefdevol vastgelegd met een mooie zomerse gloed.

De regisseur heeft bovendien een geweldig oog voor detail. Het unieke plezier van dikke klodders verf over een doek uitsmeren wordt bijna tastbaar omdat de camera er zo bovenop zit. En ook tijdens de wandeling heb je dankzij alle fijne details (close-ups van een madeliefje, de snaren op Sabrina's gitaar, een plakkerig snoepje in een kinderhand) heel erg het gevoel dat je er zelf bij bent.

Alleen jammer dat het eindresultaat van al dat harde schilderen nooit duidelijk in beeld komt. Dat leek ons zo'n vanzelfsprekende ontknoping dat we letterlijk verbaasd waren toen het niet gebeurde.

En de muziek?

Mijn eerste reactie op Do For Love was niet zozeer 'wow!', maar meer een welgemeend 'zzzhuh…wat!?' toen ik na drie minuten wakker schoot uit mijn prettige roes. Sabrina Starke heeft een prachtige stem om heerlijk (en letterlijk) bij weg te dromen. Ook de muziek kan ik alleen maar omschrijven als een hele rustgevende mix van soul, jazz en R&B. Prachtig! Eigenlijk veel te mooi om alleen in ons kleine kikkerlandje gehoord te worden.

Onze dank gaat uit naar Juliën voor de tip.

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Nieuwe video: Sabrina Starke – Do For Love

 1. Juliën

  Helemaal mee eens!
  Goed gezegd!:p

    /   Reply  / 
 2. CJ13

  het is idd een lekker nummer om bij weg te dromen.. en nog een nederlandse zangeres ook!!:P

    /   Reply  / 
 3. arnold

  mOOI Past mooi bij de cd van Ayo, Corinne Bailey Ray en oud werk des Ree heerlijk loom en zomers

    /   Reply  / 
 4. Madiek

  volgens mij is het schilderij op 2.46 het resultaat toch? Ze heeft de kwast nog in de hand…

    /   Reply  / 
 5. erik

  Ja je ziet inderdaad een paar korte flarden, maar het is meestal out of focus en ze staat er ook steeds voor. Ik bedoelde gewoon een duidelijke, beeldvullende shot van het schilderij.

    /   Reply  / 
 6. henk smit

  Fantastische zangeres.
  Nu wil ik graag daar ook aan toevoegen:…
  “Fantastische schilderes “”
  Je ziet alleen helemaal niks van het resultaat.
  Een misser in deze presentatie !

    /   Reply  / 
 7. shira

  hoezo is het schilderij niet te zien?1 vanaf 2.33 staat ze er de hele tijd bij te zingen. Ik vind dat ie duidelijk te zien is..maarja ach:p..wat een “discussie” om een schilderij ;)

  run the show van Kat Deluna al gezien?

    /   Reply  / 
 8. Jenny

  Ik heb het nummer voor het eerst in de auto gehoord en was onder de indruk van je stem heel veelzijdig. Kijk dan ook uit naar je CD “yellow brick road”

    /   Reply  / 
 9. Jos

  Super mooi nummer!
  Wordt nu een hit heb dit nummer deze week ondekt echt leuk! Mooie stem inderdaad heeft ze een te mooie stem om alleen in nederland gehoord te worden.

    /   Reply  / 
 10. Serge

  CD Yellow Brick Road is buitengewoon geweldig,zeker een aanrader!
  Die meneer hierboven die de naam sabrinastarke.net claimt en een slaatje uit sabrina’s succes wilt slaan doet dit wel op een hele foute manier!
  NRJ heeft de klokken horen luiden maar de klepel zal hem eeuwig zoek blijven.
  Hoe kan je in hemelsnaam een domeinnaam claimen wat niet van jou is en ook niet eens familie van je is en het ergste komt nog!
  NRJ heeft bij Biografie een foto gebruikt van een andere zangeres, namelijk Ntjamrosie uit Rotterdam.NRJ zou gestraft moeten worden.

  Serge (een grote fan en een connaisseur)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>