Nieuwe video: Joss Stone – The Love We Had

Dat Joss Stone zich ellendig voelt is een understatement.

Waarom kijken? De titel van dit nummer klinkt al niet ongelofelijk zonnig en de clip begint dan ook met een fikse regenbui. Joss Stone staart treurig uit het raam en mijmert over een verloren liefde. Maar verderop in het nummer, als Joss past echt in snikken uitbarst, begint het ook ín huis te regenen. De kaarsen worden gedoofd, een kopje koffie stroomt volledig over en de blonde lokken van Joss hangen als doorweekte slierten langs haar gezicht. Het buitje gaat van kwaad tot erger, want even later springt er van alles kapot. Ik denk dat iedereen die wel eens liefdesverdriet heeft gehad het gevoel van deze clip maar al te goed begrijpt.
Waarom niet kijken? Verkeer je net in zomerse sferen en wil je even niet terugdenken aan die ex (die je eigenlijk terug wilt), kijk dan vooral niet!
En de muziek? Joss Stone levert al jaren kwaliteit af, maar wist na gigantische hits als You had me en Tell me ’bout it niet echt meer in de single hitlijsten te scoren. Misschien omdat ze meer een album-zangeres is. Je moet ervan houden, van haar soulvolle stem en haar bluesy arrangementen. The love we had is een geloofwaardige ballad, waarbij de zangeres vol gas kan geven. Door het herkenbare thema is het één van haar toegankelijkere nummers.

Meer van Joss Stone: Tell Me What We’re Gonna Do Now * Tell Me ‘Bout It * Baby Baby Baby

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>