Nieuwe video: John Legend – Made To Love

Sensuele videoclip bij Made to love van John Legend.

Waarom kijken? Deze nieuwe video van John Legend is zo ongeveer het toppunt van tederheid. De beelden glijden haast als satijn over het scherm. Er zijn zwart-wit scènes van John terwijl hij het rustige nummer zingt, maar het grootste deel van de video is gevuld met fragmenten van mensen die de liefde bedrijven (niet op een obscure, maar op een artistieke manier) en verfkleuren die zich met elkaar mengen. Het levert een intense en kwetsbare clip op.
Waarom niet kijken? Het is sfeervol, niet vooruitstrevend of hip. Of je de schoonheid ervan kunt waarderen hangt af van je smaak qua videoclips.
En de muziek? Een erg mooi ingetogen nummer. Een minimalistische beat, een sensueel rifje en een lichte galm over Johns ervaren stem. Ook de vrouwelijke vocalen – die afkomstig zijn van Kimbra – passen er perfect bij. Made to love is niet bedoeld om het grote publiek te pleasen, maar toont wel Johns liefde voor de muziek.

Meer van John Legend: Stereo * Everybody Knows * Another Again

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: John Legend – Made To Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>