Nieuwe video: Beyoncé / Blue Ivy – Blue

Reken maar op véél Beyoncé de komende tijd hier op videoclips.blog, want zij bracht totaal onverwachts een gloednieuw album uit met maar liefst zeventien videoclips! Dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen en daarom gaan we álle clips bespreken. In willekeurige volgorde. Vandaag het ‘duet’ met haar dochtertje: Blue.

Waarom kijken? Voor ons is Beyoncé natuurlijk de ster, maar voor de zangeres zelf is dat haar kleine dochtertje Blue Ivy. En daarom schittert het meisje al op tweejarige leeftijd in één van mama’s videoclips. Het tweetal is te zien in de prachtige, zonnige setting van Rio de Janeiro. Daar lopen ze over de stranden, spelen ze met lokale kids en genieten ze van elkaars aanwezigheid. Iedereen die van kinderen houdt zal hier ongetwijfeld een week gevoel van krijgen. Anderen moeten deze clip vol moederliefde misschien even overslaan.

En de muziek? Blue Ivy krijg waarschijnlijk alles wat haar hartje begeert – in principe heeft ze nu dus zelfs al een single op haar naam staan – maar het is natuurlijk geen wonderkind. De ‘featuring’ moet je dan ook met een korrel zout nemen; aan het einde klinkt slechts wat gebrabbel dat van ieder willekeurig kind zou kunnen komen. En gelukkig maar! Het liedje zelf is gelukkig geen moment zoetsappig. Blue wordt opgebouwd vanuit een dromerige piano riedel, om vervolgens vooral in de climax veel indruk te maken.

Wat is jouw favoriete videoclip van het visuele album Beyoncé?

 • Partition (13%)
 • Pretty Hurts (13%)
 • Drunk In Love (ft. Jay-Z) (11%)
 • ***Flawless (ft. Chimamanda Ngozi Adiche) (9%)
 • XO (7%)
 • Mine (ft. Drake) (7%)
 • Blow (6%)
 • Jealous (6%)
 • Blue (ft. Blue Ivy) (6%)
 • Heaven (5%)
 • Haunted (5%)
 • Rocket (5%)
 • Superpower (ft. Frank Ocean) (4%)
 • No Angel (2%)
Loading ... Loading ...

Eerder besproken videoclips van het visuele album Beyoncé:
Nieuwe video: Beyoncé – Haunted
Nieuwe video: Beyoncé – Drunk In Love
Nieuwe video: Beyoncé – Pretty Hurts
Nieuwe video: Beyoncé – XO
Nieuwe video: Beyoncé / Drake – Mine
Nieuwe video: Beyoncé – Blow
Nieuwe video: Beyoncé – Heaven

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Beyoncé / Blue Ivy – Blue

 1. Mike

  Pff ik mag dat kind nou al niet, wordt precies zo’n verwende tuthola als hare moeder

    /   Reply  / 
  1. Michella

   Mike, wat ben jij toch een zeikerd he, je loopt dit liedje af te zeiken en dat kind. Ik bedoel maar, je zoekt dit liedje op en je hebt commentaar als ik weet niet wat. Je kent hen allebei niet. Dus je kan ook niet weten hoe ze zijn. En als je Beyoncé een tuthola vindt, ze heeft meer bereikt in 1 seconde dan jij in je hele leven. Dus ik zou niet veel zeggen…

     /   Reply  / 
   1. Mike

    Ge kent mij toch nie?! Misschien heb ik wel hartstikke veel bereikt. Zeg alleen dat ik dat kind niet moet (spoiled little brat)

      /   Reply  / 
  2. Isa

   mike, kom niet dat dat een kind een verwende tuthola wordt, want beyonce zelf is niet een s verwendt een ook geen tuthola, ze heeft gewerkt om dingen te bereiken, hard gewerkt!!! en ze is n=dus niet verwendt ! denk eerder dat jij verwendt bent !

     /   Reply  / 
 2. Michella

  Mike, Beyoncé heeft meer bereikt in 1 seconde dan jij een je hele leven. En als je Beyoncé een tuthola vindt, waarom zoek je dan in godsnaam dit liedje op. Ik zou niet veel zeggen hoor. Maar volgens mij ben jij gewoon fucking jaloers.

    /   Reply  / 
 3. Michelle

  Wat een mooi liedje en wat heeft ze toch een mooi kindje he. Oo en mike misschien kun je beter je vreet ff houden want beyonce is HELEMAAL niet vervwend. Ze heeft het vroeger heel zwaar gehad en heeft nu al heel veel bereikt n vertel ons eens wat heb jij bereikt?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>