Nieuwe video: Sam Smith / Mary J. Blige – Stay With Me

Sam Smith heeft zijn nummer Stay With Me nog eens uitgebracht in een andere versie, namelijk als duet met soul-legende Mary J. Blige. Het is een extra steuntje in de rug van het vorige week door hem gelanceerde album In The Lonely Hour, zijn debuutplaat over een onbeantwoorde liefde voor een andere man.

Het resultaat van dit duet klinkt als vanzelfsprekend. Eerst zingen ze nog ieder hun eigen deel, maar tegen het einde vloeit de hoge, soepele stem van Sam Smith prachtig samen met het soulvolle geluid van Mary J. Blige. Haar stem past natuurlijk perfect bij dit nummer, dat grotendeels door gospel is geïnspireerd. De videoclip bestaat uit een intieme live performance, waarin beide artiesten het nummer vrij ‘intens’ staan te beleven.

Lees ook: Sam Smith – Stay With Me (solo)

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Sam Smith / Mary J. Blige – Stay With Me

 1. Annemiek

  Wat een mooi nummer. gr. Annemiek

    /   Reply  / 
 2. Annemiek

  Ook weet ik inmiddels, dat mensen van je goedheid naïveteit misbruik van je kunnen maken. Als denk dat je het goede voorheb met ander mensen of het goed geefse , dan noemen ze je een uitslover, een opschepper beterweter.
  Kortom moeilijk hoor, om sommige mensen het naar hun zin te maken!! Dus doe ik het ook daarmee rustig aan.

    /   Reply  / 
 3. Annemiek

  Wat kunnen sommige mensen toch gauw commentaar leveren op een ander. Iemand zei vandaag :je moet eens goede schoenen kopen je bent ook veel te zwaar!!Waar op ik antwoorden ik heb goedkopen schoenen geprobeerd , duren schoenen, met zooltjes enz. Ik wissels ze gewoon zo nu en dan af.

    /   Reply  / 
 4. Annemiek

  Lekker hoor als er een heeeeeel hoop mensen op je nek/rug zitten dat je te zwaar bent en dus af moet vallen/gaan sporten en niet te veel eten!(kortom hoezo stress!!!!!’ of ik dat zelf niet weet!! Maar nogmaals niet als ze je dwingen of treiteren/pesten/ daar mee, dan lukt niets!

    /   Reply  / 
 5. Annemiek

  Ik ben blij dat het vandaag mooi weer is, dat het zonnetje schijnt . Dat geeft een hoop mensen een beter humeur, mij wel in ieder geval! Lekker naar buiten in het voorjaarszonnetje .Mijn favorieten jaar getij!!

    /   Reply  / 
 6. Annemiek

  Basic fit, ja ja over een maandje! !You know why

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>