Nieuwe muziek: Breach / Kelis – The Key

Kelis scoort met haar nieuwe album dan misschien niet in de charts, maar ze toont met ‘Food’ wel haar veelzijdigheid als artiest. En vanuit de verzameling soulliedjes is nu toch ook iets dansbaars gecreëerd. Het nummer ‘Rumble’ diende namelijk als blauwdruk voor deze samenwerking met de Engelse producer Breach: The Key.

Breach scoorde eerder twee top10-hits in de UK met Jack en Everything You Never Had (We Had It All). En ook The Key klinkt als een regelrechte gangmaker voor in de clubs. Met Kelis’ soulvolle en broeierige vocalen als leidraad over een housebeat. Erg lekker nummertje voor de nazomer!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>