Nieuwe video: Ella Henderson – Yours

yours

In Groot-Brittannië is het debuutalbum van Ella Henderson een groot succes. Met de winter in aantocht is er gekozen voor ‘Yours’ als nieuwe single, nadat ‘Ghost’ en ‘Glow’ al zijn uitgegroeid tot behoorlijke hits. En dat voor iemand die ‘slechts’ zesde werd bij X-factor.

De videoclip. Een sfeervolle clip in zwart en wit, waarbij Ella grotendeels mijmerend voor een beslagen ruit zit. Haar wederhelft komt verrassend weinig in beeld, terwijl het nummer daar toch eigenlijk over gaat. Want ik ben nu toch wel benieuwd tegenover wat voor iemand Ella zoveel liefde betuigt.

En de muziek? Op de melodie kun je volgens mij ook Hallelujah meezingen, de cover waarmee Alexandra Burke overtuigde na haar X-factor avontuur. (Waar is zij eigenlijk gebleven?) Dat maakt Yours tot een typische ballade, maar niet minder mooi. Ella overtuigt vooral door haar tedere, warme vocalen. Ze klinkt nu al zo beheerst en overtuigend, terwijl ze pas 18 jaar.

Lees ook: Britse chart: debuutalbum Ella Henderson verslaat Jessie J

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>