Nieuwe video: Iggy Azalea / Jennifer Hudson – Trouble

Voor het album ‘JHUD’ van Jennifer Hudson werkte de zangeres al samen met Iggy Azalea voor de track ‘He Ain’t Goin’ Nowhere’. Dat smaakte duidelijk naar meer, want de twee hebben nu ook een nummer opgenomen voor de opnieuw uitgebrachte debuutplaat van Iggy. Het nummer heet ‘Trouble’ en de videoclip is nu te bekijken.

In de absurdistische clip heeft Iggy het foutst mogelijke vriendje aan de haak geslagen, die op één van hun eerste dates een bank probeert te overvallen. Vervolgens wordt hij in de bak geslingerd, waaruit Iggy hem bevrijdt. Het tweetal slaat als een hedendaagse Bonnie & Clyde op de vlucht, op de hielen gezeten door politieagente Jennifer Hudson (die wel erg lastig moet kunnen functioneren in zo’n nauwsluitend uniform). Als de twee voortvluchtigen worden gepakt, lijkt Iggy er in eerste instantie nog mee weg te komen ook. Ze staat breed grijnzend te dansen met Jennifer, alsof het al járen beste vriendinnen zijn. Maar na het heupwiegende slot wordt ook Iggy ingerekend. Geestige video!

Lees ook: Iggy Azalea / Jennifer Lopez – Booty

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Iggy Azalea / Jennifer Hudson – Trouble

  1. Anubisfidld

    Spijtig dat de muziek,… Niet meer besproken wordt :(

      /   Reply  / 
  2. Anom

    Leuk nummer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>