Nieuwe video: Hozier – Someone New

Als nieuwe single van zijn succesvolle debuutplaat heeft Hozier gekozen voor ‘Someone New’. De videoclip, met in de hoofdrol Game of Thrones-ster Natalie Dormer, is nu te bekijken.

Je kent het gevoel misschien wel, wanneer je een bepaald type tegenkomt op straat of in een bar. In je hoofd fantaseer je over hoe je een gesprek zou beginnen of over een intense kus met diegene. Sommigen denken zelfs onmiddellijk aan een wilde nacht met deze totale onbekende. Natalie Dormer heeft dat gevoel nogal vaak in deze clip. Om niet te zeggen bij elke knappe man (en vrouw) die ze tegenkomt. Het is een soort obsessie van haar geworden om iedereen in gedachten af te lebberen. Het feit dat ze na een nacht vol wilde fantasieën in haar eentje thuiskomt, maakt het geheel ontzettend schrijnend.

En de muziek? De tekst van dit nummer is waarschijnlijk voor velen herkenbaar. Wie wordt er op een mooie lentedag niet verliefd op een onbekende? The stranger the better, is daarbij een leuke tekstuele vondst. Voor de rest laat Hozier hier meer zijn bluesy kant horen; Someone New klinkt totaal anders dan megahit Take Me To Church. De enige grote overeenkomst tussen die twee nummers is die krachtige stem van de Ierse singersongwriter.

Lees ook: Hozier – From Eden

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Hozier – Someone New

  1. Vinn

    Ze is van die andere Games, The hunger Games ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>