Nieuwe video: Charlie Puth / Meghan Trainor – Marvin Gaye

Charlie Puth timmert al wat jaren aan de weg met covervideo’s op youtube. Hij doet een esmeetje en heeft nu zijn eerste echte single opgenomen. Met de hulp van Meghan Trainor, die voor de clip van Lips Are Movin’ ook al optrok met youtube-sterren. Deze samenwerking heet ‘Marvin Gaye’ en de videoclip is nu te bekijken.

Een nogal saai ogend schoolfeestje wordt opgeleukt door een optreden van Charlie Puth en Meghan Trainor. Vanaf het moment dat het duo begint te zingen, worden er overal op de dansvloer stelletjes gevormd. Opgehitste tieners die heftig beginnen te zoenen en vervolgens niet meer van elkaar af kunnen blijven. Er wordt gelebberd en geslurpt alsof het een wedstrijd is. Uiteindelijk gaan ook de keurig ogende directrice en conrector lós in de schooltoiletten. En ook Charlie Puth en Meghan Trainor doen een duit in het zakje. Nou nou. Marvin Gaye is zijn verleidingskunsten duidelijk nog steeds niet verleerd.

En de muziek? Een fris soulliedje! Het leuke is dat Charlie Puth ook zijn eigen nummers schrijft. Dat onderscheidt in de meeste gevallen toch het kaf van het koren. Wie weet zijn we hier wel getuige van een nieuwe ster-in-wording. Marvin Gaye is in ieder geval vrolijk, swingend en de stemmen van Charlie en Meghan kleuren goed bij elkaar. Ondertussen is Charlie bezig aan een volledig studioalbum, dat hij mag opnemen bij Atlantic Records.

Lees ook: Meghan Trainor – Dear Future Husband

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>