Nieuwe video: Sia – Big Girls Cry

biggirlscry

Speciaal voor het Verenigd Koninkrijk heeft Sia een nieuwe single gekozen van haar album ’1000 Forms of Fear’. De keuze is gevallen op ‘Big Girls Cry’ en voor de bijbehorende videoclip heeft ze opnieuw samengewerkt met Maddie Ziegler, de nog altijd piepjonge danseres.

Het is inmiddels bijna gebruikelijk; een nieuwe clip van Sia staat garant voor een emotionele choreografie, waarbij Maddie de hoofdrol speelt. Ook voor Big Girls Cry is zij weer in haar huidkleurige pakje gekropen. Deze keer draait het meer om de mimiek dan om een fysieke prestatie (we weten inmiddels ook wel waar ze toe in staat is). In een choreo bedacht door Ryan Heffinton verbeeldt Maddie de pijn die achter liefdesverdriet schuilt. Dat levert een intense, lichtelijk ongemakkelijke kijkervaring op. Het is niet mijn favoriete Sia/Maddie-clip.

En de muziek? Tekstueel en melodieus is Big Girls Cry opnieuw een absoluut hoogtepunt. Het refrein klinkt dit keer iets minder imponerend dan bij Chandelier en Eye Of The Needle, maar met haar zacht gebroken, melancholische stem trekt Sia ieder liedje naar een hoger level.

Lees ook: Sia – Elastic Heart

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Sia – Big Girls Cry

  1. MASH

    Ik dacht al dat dit de nieuwe single zou worden, echt een prachtig nummer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>