Nieuwe video: Ciara – I Got You

Precies op tijd voor moederdag is de nieuwe videoclip van Ciara een ode aan haar één-jarige zoontje. De track ‘I Got You’ komt van haar meest recente plaat ‘Jackie‘, waarop ze een mengeling van urban en soul laat horen.

We zien wat korrelige beelden die de zangeres met haar eigen telefoon lijkt te hebben geschoten, afgewisseld met professionele opnames van haar zoon Future Zahir (vernoemd naar diens vader). Meestal hou ik er niet zo van als artiesten hun kinderen al op zo’n jonge leeftijd in de schijnwerpers zetten – de kinderen van Beyoncé en Kim Kardashian moeten toch nu al getraumatiseerd zijn? – maar in dit geval is het wel schattig. Het kind oogt gelukkig in ieder geval.

En de muziek? Wat een ontwikkeling heeft Ciara eigenlijk doorgemaakt hè? Steek tegen dit nummer haar debuutsingle Goodies nog eens af. Het is allemaal veel stijl- en soulvoller geworden en haar stem dieper.  I Got You is een tikkeltje zoet, maar wel een prima afsluiter van Jackie.

Lees ook: Ciara / Nicki Minaj – I’m Out

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>