Nieuwe video: Jess Glynne – Don’t Be So Hard On Yourself

Jess Glynne brak door als featuring artiest op Rather Be van Clean Bandit, maar weet zichzelf inmiddels ook solo aardig in de kijker te spelen. Haar nieuwe single heet Don’t Be So Hard On Yourself. 

De emotionele videoclip vertelt het verhaal van een jongen, wiens vader net is overleden en die zijn rouw probeert om te zetten in motivatie. Zijn grote droom is namelijk om een goede trommelspeler te worden. We zien de jongen door een rollercoaster aan emoties gaan, voordat hij zijn wens in vervulling ziet gaan. Regisseur Declan Whitebloom maakt er een mooi verhaal van, met een kop en een staart. En natuurlijk vermengt met een hoop shots van Jess Glynne zelf.

En de muziek? Jess Glynne heeft een ongelofelijk heldere stem en een geluid dat je onmiddellijk herkent en bijblijft. Haar liedjes zijn positief, vrolijk en soulvol. Van mij mag het wel iets minder clean. En ik zou Jess nu ook wel graag eens een iets gevoeliger nummer horen zingen.

Lees ook: Clean Bandit / Jess Glynne – Real Love

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Jess Glynne – Don’t Be So Hard On Yourself

  1. jeffrey

    wat een heerlijk nummer zeg, draai m nu voor de 10e keer achter elkaar en hij word alleen maar beter. Ik kijk uit naar d’r album.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>