Nieuwe video: George Ezra – Barcelona

barcelona

De Britse George Ezra heeft Barcelona gekozen als zijn nieuwe single. Dit nummer komt van zijn succesvolle debuutalbum Wanted On Voyage.

Net zoals Budapest niet was gefilmd in Budapest, is er in de videoclip voor Barcelona geen glimp te zien van de Spaanse havenstad. Het nummer gaat dan ook feitelijk niet over de stad, maar over een persoon. Maar om nou een heel nummer lang in een een botanische tuin – The Eden Project in Cornwall – te staan zingen óver Barcelona, dat levert toch een wat scheef beeld op. Mooi gefilmd, maar verder een behoorlijk saaie clip.

En de muziek? Op een paar uitschieters na is Wanted On Voyage niet echt aan mij besteed. Te eentonig, ondanks de bijzondere stem. Barcelona vind ik één van de betere nummers. Het is een lekker wegdroom-liedje met een fijn ritme. Op het volgende verzamelwerk graag meer van dit!

Lees ook: George Ezra – Listen To The Man

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>