Nieuwe video: Paloma Faith – The Crazy Ones

Momenteel draait Miss You Already in de bioscopen, een Britse comedy-drama met Drew Barrymore in de hoofdrol. De soundtrack van de film is verzorgd door Paloma Faith en heet The Crazy Ones.

En acteren kan ze hoor, die Paloma. Haar enige taak is rondwandelen in een verlaten pand, waar projecties van de film worden afgespeeld, maar dat doet ze alsof ze zélf de hoofdrol in Miss You Already vertolkt. Blikken vol verlangen wisselt ze af met het desolaat schudden van haar hoofd. Alsof ze door de beelden een traumatische ervaring herbeleeft. Haar acteerwerk is in ieder geval stukken interessanter dan de clichématige filmbeelden die voorbijkomen. Miss You Already is nou niet meteen een film waarvoor ik naar de bios hol.

En de muziek? Dit nummer had niet misstaan op Paloma’s geweldige album The Perfect Contradiction. Een met strijkers aangezette ballade vol soul en dramatiek. Richting de climax komen er koren aan te pas en schiet Paloma nog een modulatie in. Je moet ervan houden, maar in het genre is het geweldig uitgevoerd.

Lees ook: Paloma Faith – Beauty Remains

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>