Nieuwe video: Kovacs – 50 Shades Of Black

De plaat Shades Of Black van Sharon Kovacs staat al een halfjaar in de Nederlandse albumlijst en ook in het buitenland boert de zangeres (en haar vaste band) behoorlijk goed. Haar nieuwe single is 50 Shades Of Black en de videoclip is geregisseerd door Johan Sandberg.

Dat Johan fotograaf is en veel modereportages heeft geschoten, zie je duidelijk terug in de clip. Kovacs dartelt rond in een oversized leren jas en wordt opvallend veel close-up in beeld gebracht. Wat een karakteristiek gezicht heeft ze toch! Verder draagt Kovacs enkele creaties die ze misschien zelf niet onmiddellijk uit het kledingrek zou trekken, maar die de clip wel een modieuze en brutale uitstraling geven. Dit alles vertoont Johan uiteraard in stijlvol zwart-wit.

En de muziek? 50 Shades of Black is het openingsnummer van Kovacs’ debuutplaat en sleurt je meteen haar wereld vol rijk georchestreerde arrangementen in. Niet alleen de titel is speels (want uiteraard een knipoog naar de populaire boeken van E.L. James) maar ook de productie bevat speelse accenten. Het is dan ook wat meer uptempo dan de rest van haar nummers. Maar het belangrijkste element blijft natuurlijk die prachtig donkere stem.

Lees ook: Kovacs- Devil You Know

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>