Nieuwe muziek: Sam Smith – Drowning Shadows

Voor hij gaat werken aan zijn tweede plaat, brengt Sam Smith een deluxe versie uit van zijn succesvolle debuutalbum In The Lonely Hour met een aantal nieuwe liedjes erop. Drowning Shadows is één van de nieuwe nummers.

Met Writing’s On The Wall had Sam natuurlijk te voldoen aan enorme verwachtingen (helemaal met Adele’s Skyfall nog vers in het geheugen), maar hiermee kan hij weer gewoon zijn eigen ding doen. Het resultaat is een gevoel soulliedje met een rijke orkestratie. Volgens eigen zeggen is Drowning Shadows zijn droevigste nummer tot nu toe. In het geluidsfragment kun je horen waar het precies over gaat. Sam Smith schreef het al vóór Stay With Me en I’m Not The Only One, maar kon eerder geen geschikt arrangement vinden. Waarschuwing: als je nog niet in je winterdip zat, schiet je er tijdens het beluisteren van Drowning Shadows wellicht in.

Lees ook: Sam Smith – Writing’s On The Wall

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>