Nieuwe video: Jess Glynne – Take Me Home

takemehome

De nieuwe single van Jess Glynne – Take Me Home – is de vijfde van haar plaat I Cry When I Laugh en is tevens de soundtrack voor Children in Need 2015. De intieme videoclip kun je nu bekijken. 

Jess Glynne heeft een lang uitleg bij de videoclip geplaatst. Het komt er kort gezegd op neer dat ze toen ze dit liedje schreef dacht nooit meer gelukkig te zijn. Ze had dan wel een platendeal, maar haar grote liefde was uit haar leven vertrokken. Later heeft ze de tekst van het liedje aangepast. Het gaat nu niet langer over de persoon die haar hart gebroken heeft, maar over de persoon die haar uit de put heeft geholpen. In een one-taker, zoals we die ook onlangs zagen bij Gwen Stefani, herbeleeft Jess deze gevoelens nog eens. Haar tranen zijn dus niet van liefdesverdriet, maar eerder van hoop.

En de muziek? Na al die vrolijke platen van Jess Glynne was ik weleens toe aan iets rustigers, en met Take Me Home word ik op m’n wenken bediend. Haar stem gaat hier nog veel meer de laagte in – en daar heeft ze een prachtige klank met een zacht vibrato. Mooi!

Lees ook: Jess Glynne – Don’t Be So Hard On Yourself

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>