Nieuwe video: Anouk – Run Away Together

In maart verschijnt de nieuwe plaat van Anouk, Queen For A Day. De eerste single is inmiddels uitgebracht en voorzien van een videoclip. Deze is geregisseerd door Dana Nechushtan. 

In de clip zien we actrice Susan Radder, die, uiteraard niet toevallig, erg lijkt op een jonge, onstuimige Anouk. In de tijd dat ze nog een rockchick was (inmiddels zie ik haar toch meer als soulmama) en behoorlijk rebels. Ze is de hele clip aan het rennen. Weg voor vanalles en nog wat, en wordt daarbij ingehaald door zichzelf. Letterlijk in dit geval. Wegrennen voor je problemen is nou eenmaal nooit de oplossing. Leuke details zijn er ook in de video verwerkt, zoals de posters van de nieuwe albumhoes.

En de muziek? Ook mooi, deze soloversie, maar toch jammer dat Anouk niet het duet met Jennie Lena als officiële versie heeft uitgebracht. Hun stemmen kleuren zo mooi samen in de climax, dat ik die versie nóg liever op de radio zou willen horen. Maar sowieso is Run Away Together een erg sterke track. Eén van de betere leadsingles van Anouk van de laatste paar albums. Een veelbelovend voorproefje dus voor Queen For A Day.

Lees ook: Anouk – Dominique

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Anouk – Run Away Together

  1. MASH

    Goed nummer, maar de versie samen met Jennie Lena vind ik ook beter.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>