Nieuwe video: Gin Wigmore / Logic / Suffa – Willing To Die

Gin Wigmore timmert hard aan de weg. Na drie studioplaten, waarvan de meest recente vorig jaar verscheen, heeft ze alweer een nieuwe single klaar. Dit is een samenwerking met de rappers Logic en Suffa en heet Willing To Die. De videoclip is geregisseerd door haar eigen zus, Lucy Wigmore. 

Gin is pisnijdig. Met vuurrode lippen zingt ze I am ready and willing to die. En dat bedoelt ze letterlijk. Nadat ze een glas rode wijn in de badkuip kapot smijt en haar make-up over haar gehele gelaat uitsmeert, loopt ze richting keuken en draait het gas open. Nounou! Maar voor de clip echt een rigoureus einde dreigt te krijgen, komt er een plottwist. Poedelnaakt en met een smalende glimlach op haar gezicht loopt Gin het huis uit, en gooit een brandende lucifer naar binnen. Zo zonder context valt het een beetje rauw op je dak allemaal, maar het ziet er wel lekker dramatisch uit. Over de special effects zullen we het maar niet hebben.

En de muziek? De sample van C.B. & Axe Gang – Rosie – hoorde je ook al in David Guetta’s Hey Mama, maar krijgt hier een soulvolle benadering. De single klinkt lekker bijtend en dat past goed bij de rafelige stem van Gin. Een lekker mix van stijlen, die zowel commercieel als edgy aanvoelt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>