Nieuwe video: Markus Feehily – Sanctuary

markusfeehily

Markus Feehily, voormalig lid van Westlife, heeft Sanctuary gekozen als nieuwe single. Deze track is terug te vinden op zijn debuutalbum als soloartiest, Fire. De bijbehorende videoclip is geregisseerd door Conor Gorman. 

In die clip zien we een hartverscheurend verhaal over twee verliefde mannen. Het begint rooskleurig, maar al snel komen we erachter dat één van beiden niet uit de kast is. Hij date tegelijkertijd met een vrouw, om zichzelf naar de buitenwereld toe te verantwoorden. Uiteindelijk gaan ze hier uiteraard alledrie aan onderdoor. Zo hoopvol als het begon, zo somber eindigt het. En het is een situatie die helaas vaker voorkomt dan je zou denken. De clip is dan ook geïnspireerd op ervaringen uit Markus’ eigen leven.

En de muziek? Voor Sanctuary heeft Markus een sample gebruikt van Theme from Harry’s Game, dat je vast weleens hebt gehoord. Dat geeft meteen een bepaalde sfeer, maar ook voor de rest is de track warm geproduceerd. Misschien toch die volledige plaat eens checken als ik dit zo hoor.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>