Nieuwe video: Lana Del Rey – Once Upon A Dream (Young Ruffian Remix)

Speciaal voor de Young Ruffian Remix van ‘Once Upon A Dream’, heeft Walt Disney een nieuwe videoclip in elkaar geknutseld. Zonder Lana Del Rey, maar wel mét lekker veel Angelina Jolie.

Waarom kijken? Ok, het zijn dan beelden die je al kent uit de film Maleficient, maar ze zijn zo prachtig gemonteerd en verbeelden zo goed de sfeer van het nummer, dat het in dit geval niet uitmaakt. Geen trailer-achtige toestanden dus, maar een volwaardige videoclip. Lekker grauw en duister.

En de muziek? Een mix die niet aan de haal gaat met het slome, melancholische tempo van het origineel. En daardoor behoudt het zijn kracht. Het dromerige krijgt een hoekig randje, door de industriële beats die eronder zijn gezet. Maar op een manier dat je er nog steeds in weg kunt zakken. Voor dit soort soundtracks blijkt Lana’s stem toch wel ideaal.

Lees ook: Lana Del Rey – Ultraviolence

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>