Nieuwe muziek: Sia – Salted Wound

De promotiecampagne voor ‘Fifty Shades of Grey’ draait op volle toeren. Na soundtracks van Ellie Goulding, The Weeknd en een remix van Beyoncé, volgt nu een gloednieuw nummer van Sia als filmmuziek. Het nummer heet ‘Salted Wound’.

En zoals deze titel wellicht al doet vermoeden is het geen vrolijke deun. De melodie althans, want tekstueel gaat het over doorzettingsvermogen. Give her every say she needs to hear, zingt Sia met haar gerafelde vocalen. Je kunt dit natuurlijk op vele manieren interpreteren, maar in combinatie met de film lijkt dit nummer over geborgenheid en intimiteit te gaan. Je wordt immers liever in de boeien geslagen door iemand die je volledig kan vertrouwen, nietwaar?

Lees ook: Sia – Elastic Heart

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>