Nieuwe muziek: Rihanna – Towards The Sun

Voor de nieuwe animatiefilm ‘Home’ heeft Rihanna niet alleen één van de stemmen van de hoofdpersonages ingesproken, maar ze levert ook de soundtrack af. En daarmee bedoel ik niet één liedje, maar een compleet album. Een conceptalbum, zogenoemd, met twaalf songs. Eentje daarvan is ‘Towards The Sun’ en kun je nu beluisteren.

De film Home gaat kort gezegd over een buitenaards wezen dat op aarde landt en daar op zoek gaat naar liefde en geluk. Houd dat in je achterhoofd terwijl je luistert naar deze track, want dat is ook wat Rihanna heeft gedaan tijdens het opnemen ervan. Het is bombastische filmmuziek, met veel zanglijntjes over elkaar en een optimistische vibe. Rihanna’s stem lijkt in dit soort nummers steeds beter tot zijn recht te komen. De opbouw van het nummer had wel wat sterker gekund; halverwege heb je het wel gehoord. Maar ik wacht even het complete album af voor een eindoordeel. NB. dit project staat dus compleet los van R8, dat ook binnen afzienbare tijd zal verschijnen.

Lees ook: Rihanna / Kanye West / Paul McCartney – FourFiveSeconds

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe muziek: Rihanna – Towards The Sun

 1. Raoul

  Ze doet niet meer de hele Soundtrack; ze heeft 5 nummers erop genaamd: Drop That, Dancing In The Dark, Towards The Sun, As Real As You And Me en een remake van Only Girl (In The World) en andere artiesten zoals; Charlie xcx, Jlo en Kiesza zullen nu andere nummers zingen op de soundtrack.

    /   Reply  / 
 2. Annemiek

  Zo Raoul jij weet het te vertellen horen!? A .a

    /   Reply  / 
  1. Raoul

   ahahah jaa ik wacht al 2 jaar op nieuwe muziek van der en ik zal geen enkel feitje missen! Ze heeft de bar hoog liggen voor der nieuwe album (waar ik ookal een paar tracks van weet; Promised, Kiss it Better, A Night, Love on the Brain & Never Ending) en er is nog een nummer met Kanye en de soundtrack songs zullen zeker goed zijn! ik denk dat dit jaar niemand om haar heen kan!

     /   Reply  / 
 3. Niels

  Ik denk dat je bijna elk jaar niet om haar heen kan. Alles wat zij uitbrengt verandert meteen in goud.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>