Nieuwe muziek: Rihanna – Dancing In The Dark

Voor de nieuwe animatiefilm ‘Home’ heeft Rihanna niet alleen één van de stemmen van de hoofdpersonages ingesproken, maar ze levert ook de soundtrack af. Voor het filmalbum heeft ze verschillende liedjes opgenomen. Eerder hoorden we al ‘Towards The Sun‘ en nu is ook ‘Dancing In The Dark’ in zijn geheel te beluisteren.

Het nummer is geschreven door Ester Dean, die ook medeverantwoordelijk was voor Umbrella. Maar Dancing In The Dark is niet van datzelfde kaliber helaas. Het uptempo nummer is lichtelijk repetitief en Rihanna’s stem klinkt vrij schel. Halverwege verloor ik eigenlijk mijn interesse, maar ik ben dan ook niet echt de doelgroep (dat is de jeugd die naar Home gaat kijken in de bioscoop).

Nee, wat dat betreft kijk ik meer uit naar haar aankomende solo-album R8, waarvoor Rihanna van plan is een aantal tijdloze nummers af te leveren. Nou dat klinkt behoorlijk veelbelovend. Hopelijk hebben die tracks dan wel wat meer pit dan haar recente werk FourFiveSeconds, Towards The Sun en Dancing In The Dark. Want dat vind ik alledrie geen hoogvliegers.

Lees ook: Rihanna / Kanye West / Paul McCartney – FourFiveSeconds

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: Rihanna – Dancing In The Dark

 1. sophie

  ‘Hopelijk hebben die tracks dan wel wat meer pit dan haar recente werk FourFiveSeconds, Towards The Sun en Dancing In The Dark. Want dat vind ik alledrie geen hoogvliegers.’
  Hoezo dat nou weer het zijn super mooie liedjes. Snap jij het wel? Het is toch mooi als ze een keer wat anders uit probeert?! Ugh, wat een flut stuk wat je hebt geschreven.

    /   Reply  / 
 2. Annemiek

  Rihanna-Een dame met pit, soms met een pittig nummer de andere keren met een gevoelig nummer. En ja er zijn mensen die willen graag in het donker dansen. Maar er zijn er ook die in het licht willen dansen ,dus kies uit zou ik zeggen.Als /voor hobby/wedstrijd in het licht of donker!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>