Nieuwe muziek: Rihanna – As Real As You And Me

Gisteren al bespraken we ‘Dancing In The Dark‘, een nieuw nummer van Rihanna voor de soundtrack van animatiefilm ‘Home’. En vandaag hoef je ook niet te vrezen voor je dagelijkse portie RiRi, want je kunt nu ‘As Real As You And Me’ beluisteren. Eveneens splinternieuw en eveneens voor dat filmalbum.

Ditmaal geen uptempo song als Dancing In The Dark en Towards The Sun, maar een heuse ballad. Rihanna’s stem wordt slechts bijgestaan door de klanken van een piano. In dit nummer kun je goed horen dat de zangeres zich vocaal de afgelopen jaren flink heeft verbeterd. Haar techniek en ademhaling klinken professioneel en haar stem heeft een grotere reikwijdte.

De climax, die je misschien verwacht bij een dergelijk nummer, blijft uit. Niet erg, want dan was het al snel te dramatisch geworden. As Real As You And Me blijft beheerst en intiem. En het is eigenlijk het beste liedje dat ik in een hele tijd van Rihanna heb gehoord. Véél beter dan het toch wat vlakke Dancing In The Dark. En wat mij betreft ook fijner dan FourFiveSeconds (dat ik uiteindelijk toch een behoorlijk vervelende single vind).

Lees ook: Rihanna / Kanye West / Paul McCartney – FourFiveSeconds

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>