Nieuwe video: Jennifer Lopez – Feel The Light

Niet alleen Rihanna zorgt voor de filmmuziek van de nieuwe animatiefilm ‘Home’, ook Jennifer Lopez doet een duit in het zakje. Haar liedje ‘Feel The Light’ zal ook op het soundtrack-album komen te staan en de bijbehorende videoclip is nu te bekijken.

Om je alvast op te warmen voor de film, zijn er veel scènes te zien van de twee hoofdpersonages (een meisje en een buitenaards wezen). Maar er is ook volop Jennifer Lopez in de videoclip. Ze toont haar killerbody in een jumpsuit en een fonkelende jurk, maar haar gezicht krijgt door de dikke laag make-up en de retouchering in de nabewerking toch iets onmenselijks. Een 45-jarige vrouw hoeft toch niet helemaal gladgestreken te worden? Het klapstuk van de clip is de lichtgevende jurk aan het einde, die Jennifer meer dan ooit tot het stralende middelpunt maakt.

En de muziek? Wat een verschil met nummers als I Luh Ya Papi en Booty. Jennifer Lopez kan dus zeker wel classy zijn! Maar of ik het nou ook echt mooi vind is een tweede. Af en toe perst ze de noten eruit, wat toch niet echt bij het gevoel van deze ballad past.

Lees ook: Jennifer Lopez / Iggy Azalea – Booty

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Jennifer Lopez – Feel The Light

  1. Annemiek

    Wow die is mooi, maar ja wat wil je een gouden stem en een prachtige dame en een super mooi lied (tekst) dus wat een combinatie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>