Nieuwe video: Wiz Khalifa / Charlie Puth – See You Again (For Paul)

Momenteel draait het zevende deel van de Fast & Furious-reeks in de bioscopen, en deze film is nogal wat records aan het breken. Niet in de laatste plaats natuurlijk vanwege het afscheid van acteur Paul Walker, die tijdens de filmopnames is verongelukt. Het nummer ‘See You Again’ van Wiz Khalifa en Charlie Puth is een eerbetoon geworden aan de acteur.

In de videoclip zien we hoe het allemaal begon; de eerste ontmoeting tussen Paul Walker en Vin Diesel on screen. Het is een verzameling beelden uit verschillende Fast & Furious-films, met natuurlijk ook wat cruciale scènes uit het meest recente deel. Een bewegende collage die de echte fans niet onberoerd kan laten. Rest in peace, Paul.

En de muziek? See You Again is tijdens de film ook te horen tijdens de ode aan Paul Walker en waarschijnlijk zullen er heel wat mensen zijn die het niet droog kunnen houden. De rauwe raps van Wiz Khalifa vormen een mooi contrast met de soulvolle, hoge stem van Charlie Puth. Een emotioneel eerbetoon.

Lees ook: Wiz Khalifa – Say Yeah

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>