Nieuwe muziek: Jessie J – Flashlight

Voor de film ‘Pitch Perfect 2′ is Jessie J gevraagd om de soundtrack te maken. Het nummer dat zij aflevert heet ‘Flashlight’ en is nu te beluisteren. De film zal vanaf half mei in de bioscopen te zien zijn.

Voor het eerste deel was het Anna Kendricks die de soundtrack verzorgde en met ‘Cups’ een behoorlijke hit en cupjes-hype creëerde. Jessie heeft een heel ander soort nummer gemaakt, namelijk een ballade. Een goed gezongen, degelijke powerballade. Eentje die uitstekend bij de feeling van de film past, ervan uitgaande dat die in de lijn van het eerste deel ligt.

Lees ook: Jessie J – Masterpiece

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: Jessie J – Flashlight

  1. Anubisfield

    Britney spears – Tom’s diner is gelekt btw!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>