Nieuwe video: Kylie Minogue – Absolutely Anything And Anything At All

Kylie Minogue heeft de soundtrack gemaakt voor het binnenkort te verschijnen Absolutely Anything. Deze film houdt het midden tussen komedie en sciencefiction en gaat over een groep aliens die een mens in staat stellen om werkelijk alles te kunnen.

Diezelfde aliens krijgen voor de gelegenheid te maken met Kylie Minogue, maar hebben geen idee wat ze met haar aan moeten. Dus trekken ze er instrumenten bij en beginnen ze vrolijk te swingen. Grootste probleem is dat je als kijker totaal geen band met de wezens voelt, omdat het aan expressie ontbreekt. Daarnaast ziet het er allemaal ook nog eens ontzettend fake uit. Hopen dat de film beter wordt dus!

En de muziek? Schattig liedje, maar ook wel een beetje kinderlijk. Voor Kylie Minogue’s doen klinkt Absolutely Anything And Anything At All (over alliteratie gesproken) toch meer als een B-kantje.

Lees ook: Giorgio Moroder / Kylie Minogue – Right Here Right Now

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>