Nieuwe video: Lady Gaga – Till It Happens To You

Eerder hoorden we al de officiële versie van Till It Happens To You, nu is ook de videoclip te bekijken. Lady Gaga maakte deze track samen met Diane Warren voor de film The Hunting Ground. 

De videoclip kent, evenals de film, een heftig thema. Het gaat namelijk over de verkrachtingscultuur op de Amerikaanse campus. In de documentaire worden meisjes geportretteerd die, nadat ze zijn verkracht, door de autoriteiten werden tegengewerkt om hun verhaal te doen. In de video wordt weinig aan de verbeelding overgelaten. Dat betekent dat het misschien beelden zijn die je liever niet ziet, maar die helaas wel de dagelijkse realiteit zijn voor velen.

En de muziek? Gaga’s stem lijkt dieper en gelaagder dan ooit. Ze kan hierop eindelijk weer eens vocaal uitpakken en doet dat met verve! Nu maar hopen dat ze voor haar volgende album (waarschijnlijk 2016) minder met het concept bezig is en meer met de muziek. Ze heeft namelijk helemaal niet veel nodig om te overtuigen.

Lees ook: Tony Bennett / Lady Gaga – Goody Goody

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>