Nieuwe video: Meghan Trainor – Better When I’m Dancin’

Meghan Trainor is gevraagd om de soundtrack voor The Peanuts Movie te maken. Het resultaat is Better When I’m Dancin’ en in de vrolijke videoclip is ook de hoofdrolspeler van de film zelf te zien. 

Om haar statement (“I feel better when I’m dancing”) extra kracht bij te zetten, krijgen we pas gekleurd beeld te zien zodra Meghan Trainor begint te dansen. Samen met Peanuts, Charlie Brown en nog wat vriendjes uit de Snoopy-stal gooit ze de voetjes van de vloer in een vrolijk jaren 70-decor. Een onbezorgde niets-aan-de-hand-video met een stralende Meghan.

En de muziek? Better When I’m Dancin’ is nu dan de soundtrack voor een animatiefilm, maar had evengoed een FIFA Worldcup song kunnen zijn. Het heeft een Caribische vibe en een door iedereen mee te schallen refrein. Voeg daar nog wat kinderlijke oheeho’s en doewapapapa’s aan toe en je hebt een onweerstaanbaar deuntje.

Lees ook: Charlie Puth / Meghan Trainor – Marvin Gaye

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>