Nieuwe muziek: Shakira – Try Everything

Speciaal voor de nieuwe Disneyfilm Zootopia is Shakira de studio ingedoken. Met Try Everything levert de zangeres de officiële soundtrack af, de eerste single die we van haar horen sinds het WK voetbal in Brazilië. 

Het is een uptempo liedje met uiteraard een latin vibe. Onder meer Sia heeft eraan meegeschreven. Zootopia (hier een trailer te bekijken) verschijnt in maart in de bioscopen. Shakira heeft niet alleen de soundtrack opgenomen, maar ook één van de stemmen van de film ingesproken.

Lees ook: Shakira – Empire

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>