Gloednieuw: Lana Del Rey – West Coast

Lana Del Rey riep na het maken van haar eerste album Born To Die nog dat ze alles al had gezegd, en er geen nieuw materiaal zou komen. Liep dat even anders. Inmiddels is ze alweer bezig met haar derde plaat en Ultraviolence en het eerste voorproefje daarvan is West Coast.

Het is een typisch Lana-nummer vol tragiek en melancholiek, maar verschilt wel degelijk van haar eerdere werk. In de audio-clip zien we de zangeres en haar geliefde aan de kust. Haar haren wapperen in de wind, en … de zijne ook! Lana heeft duidelijk een zwak voor langharige mannen. Zodra de officiële video verschijnt, kun je op deze blog natuurlijk nog een review verwachten!

Bekijk hier de lyrics van West Coast.

Lees ook: Lana Del Rey – Tropico

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>