Gloednieuw: Iggy Azalea / Rita Ora – Black Widow

Er zijn weer twee popzangeressen die de handen ineen hebben geslagen. Iggy Azalea is bezig met haar debuutalbum The New Classic en daarop verschijnt ook een duet met de Britse Rita Ora. Het nummer heet Black Widow en is nu te beluisteren.

Ik vind Iggy en Rita beiden van die vrouwen waar je geen ruzie mee moet krijgen; misschien dat ze elkaar daarin hebben gevonden. De track is verrassend genoeg mede geschreven door een derde popzangeres, namelijk Katy Perry. En ik moet zeggen, hij klinkt behoorlijk lekker. Het is geen al te radiovriendelijke plaat (dat ligt vooral aan de gedeeltes van Iggy), maar fans van beide dames gaan dit gegarandeerd appreciëren.

Zodra de officiële videoclip verschijnt, kun je op deze blog uiteraard een review verwachten!

Lees ook: Iggy Azalea – Fancy
Lees ook: Rita Ora – I Will Never Let You Down

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gloednieuw: Iggy Azalea / Rita Ora – Black Widow

 1. vinn

  Iggy is goed bezig! Naast haar geweldige nieuwe single Fancy en deze vette track met de immers (in UK) populaire Rita Ora komt ze binnekort ook met een nummer met de populaire Adriana Grande.

  Ik vind Iggy helemaal het einde, een soort blanke Nicki Minaj

    /   Reply  / 
 2. NN

  wil je de video ook updaten?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>