Gloednieuw: R3hab / Eva Simons – Unstoppable

Een samenwerking tussen twee Nederlandse topacts. R3hab, die in het buitenland veel groter is dan in ons eigen landje, en zangeres Eva Simons, die zo onderhand wel weer een hit kan gebruiken, hebben hun krachten gebundeld.

Eerder maakte R3hab al een remix van Eva’s nummer I Don’t Like You. Net als dat nummer is ook Unstoppable een partytrack met Eva’s onmiskenbare uithalen als leidraad. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat het allemaal wel een tikkie voorspelbaar klinkt, zowel songtekst als productie. Toch zou het leuk zijn als ‘onze’ artiesten hiermee weer internationaal weten te scoren, dat doet ons patriottisch hart sneller kloppen. Zodra er een officiële videoclip verschijnt, kun je op deze blog uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: R3hab – Samurai (Go Hard)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>