Gloednieuw: Pharrell Williams – Here

2013 was natuurlijk een absoluut topjaar voor Pharrell Williams. Hij was all over the place en je zou daarom denken dat hij in 2014 een beetje gas terugneemt. Maar niets is minder waar, na de release van zijn eigen album heeft hij ook één van de soundtracks gemaakt voor de nieuwe Spider-Man film, getiteld Here.

Getuige de hoge notering van Happy in de iTunes-chart zijn de mensen dat nummer nog steeds niet beu. Ik persoonlijk word er inmiddels niet meer zo happy van. Sterker nog, als het op de radio komt zet ik hem af. Hoe dood kun je een nummer draaien? Afijn, gelukkig hebben we inmiddels veel nieuw materiaal van Pharrel Williams om dit op te vangen.

Zijn meest recente liedje is Here, dat dient als één van de soundtracks voor The Amazing Spider-Man 2. Het nummer laat een heel andere kant horen van Pharrell. Het betreft namelijk een gevoelige ballad. En ik moet zeggen, ook dat krijgt ‘ie voor elkaar. Pharrell Williams is momenteel gewoon ontroonbaar.

Lees ook: Pharrell Williams – Happy

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gloednieuw: Pharrell Williams – Here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>