Nieuwe muziek: Gwen Stefani – Spark The Fire

sparkthefire

‘Baby Don’t Lie’ is helaas uitgelopen op een flop voor Gwen Stefani. Het is lastig te achterhalen waaraan dat precies gelegen heeft, want het nummer is een instant-oorwurm. Maar misschien is het een tikkie te mainstream voor iemand die altijd van de paden afwijkt. Wat dat betreft voldoet het nieuwe nummer ‘Spark The Fire’ meer aan het verwachtingspatroon dat men van haar heeft.

Spark The Fire is geproduceerd door Pharrell Williams en ligt in het verlengde van één van Gwen’s grootste succesnummers, Hollaback Girl. Dat betekent een minimalistische beat en cheerleader-achtige yells. Op het eerste gehoor is het een heel atypisch nummer, maar na een paar luisterbeurten begin je het fun-gevoel ervan te begrijpen. Toch klinkt het na de epische eerste minuut wel enigszins repetitief. Ik ben daarom heel erg benieuwd of dit nummer wel door het publiek wordt omarmd. Misschien is dit dan wel weer een tikkie te vreemd. Wat jullie?

Lees ook: Gwen Stefani – Baby Don’t Lie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>